Μέλος του Naoussa Hills, μεταξύ των 10% κορυφαίων ξενοδοχείων παγκοσμίως για το 2020, σύμφωνα με αξιολόγηση του trip advisor.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ

Το CENTRAL BOUTIQUE HOTEL, ως αδελφό ξενοδοχείο NAOUSSA HILLS BOUTIQUE RESORT είναι ένα πρωτοποριακό μοντέρνο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που δημιουργήθηκε το 2021, πιστοποιημένο BOUTIQUE, για να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση για ένα stylish και ιδιαίτερο μέρος για απαιτητικούς επισκέπτες του νησιού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μοναδικό μέρος το οποίο ξεπερνά τη φαντασία, τοποθετημένο εντός της ξακουστής για τη γραφικότητα της Νάουσα της Πάρου ανάμεσα στα παραδοσιακά πεντακάθαρα άσπρα Κυκλαδίτικα σπίτια τα οποία περικλείουν το φαντασμαγορικό λιμανάκι της.

Πρωτοποριακοί χώροι κατακλύζουν το ξενοδοχείο που πολύ λίγα άλλα μέρη μπορούν να συγκριθούν μαζί του. Ντυμένο με τα κατάλευκα χρώματα των κυκλαδίτικων σπιτιών και στολισμένο με γήινα ανθρακί παράθυρα και πόρτες, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, αναδεικνύει την τέλεια αντίθεση και σαγηνευτική ατμόσφαιρα με ένα πρωτότυπο νεωτεριστικό design.

Δείτε τα videos